Tuesday, June 5, 2007

Poziv na saradnju

Poziv na poslovnu saradnju


Imamo poslovne kapacitete i raspoloženi smo za zajedničke poslovne projekte. Posetite nas u Pojatu, pored auto-puta Beograd-Niš.


Osnovne karakteristike naše ponude
Objekti su građeni prvenstveno za distribuciju i preradu šumskih pečuraka, voća i povrća. Zemljište, zgrade i sredstva za proizvodnju su u privatnoj svojini.

1. Delatnost
Osnovna delatnost:
poljoprivredno - prehrambena industrija, šumski plodovi i lekovito bilje
trgovina, posredovanje i transport
spoljna trgovina i dr.
distribucija naftnih derivata

2. Vlasnici
Dejan Pejić, ekonomista, devenloper, 43 godine
Bojan Pejić, ing. Informatike, 40 godina

3. Osnivač
Adam Pejić, Ing.organizacije rada, 1939-2007




4. Bonitet imovine
Opremljena lokacija sa infrastrukturom od 15 000 m2
gradjevinski objekti: proizvodni i poslovni prostor od 1 500 m2
proizvodna, transportna sredstva i oprema
benzinska stanica 180 m3


5. Proizvodni kapaciteti
Objekti su locirani pored regionalnog puta Jagodina - Paraćin - Ražanj - Aleksinac i autoputa Beograd - Niš, u mestu Pojate, neposredno uz priključnicu regionalnih pravaca Kruševac - Priština, Kruševac - Kraljevo i raspolaže sledećim proizvodno - poslovnim kapacitetima:
Lokacija na sopstvenom zemljištu, površine 1,5 hektara, od čega je tek 0,15 hektara pod objektima, što čini pogodnost lociranja novih objekata u budućnosti
Lokacija je opremljena komunalnom infrastrukturom, i to: sopstvenom vodom, posebnom kanalizacijom, električnom energijom telefonskim linijama, prilaznim putem i dr.
Preduzeće raspolaže instaliranom opremom za toplu preradu povrća i voća i to: kotlarnica za proizvodnju brze pare, autoklavi, paster kade, nalivačice, twist-off zatvaračica, zatvaračice za limenku i dr., zatim opremom za dehidraciju povrća i voća i to: rezačice, sušara cca 30 m3, mašina za pranje povrća i voća, inspekcione trake i dr., kao i rashladni prostor od cca 150 m3.
Benzinska pumpa raspolaže sa 180 m3 rezervoara za naftne derivate, 36 m3 rezervoara za pogonsko gorivo kotlarnice, 4 agregata za točenje derivata i dr.


6. Proizvodni program
Proizvodni program predstavlja obradu:

  • sveže pečurke, voća i povrća
  • topla prerada voća, povrća, šuskih plodova i lekovitog bilja: ­ proizvodnja kompota, džemova, slatka, marmelada od voća i šumskih plodova; proizvodnja mariniranog povrća i salata od povrća: paprike, paradajza, kupusa, luka, mrkve, celera, krastavaca, cvekle i dr.
  • sušenje povrća i voća, kao i
  • finalizacija gotovih proizvoda od sušenog povrća u dodatke jelima, krem supe i dr.

Specifičnosti proizvodnog programa kao što su: pečena ljuštena paprika, suvi paradajz u ulju, list kiselog kupusa, salata od celera itd, date su u proizvodnom programu u prilogu.



7. Sirovinska baza
U pogledu sirovina za preradu, lokacija preduzeća predstavlja centralno mesto područja opština Aleksandrovac, Aleksinac, Ražanj, Trstenik, Ćićevac, Čuprija, sve u radijusu od 40 km, gde postoji izuzetno razvijena povrtarska i voćarska proizvodnja.
Preduzeće ima razvijenu saradnju u kooperativnoj proizvodnji povrća, a u pogledu sortimenta već više godina dobro saradjuje sa Centrom za povrtarstvo iz Smederevske Palanke i Novosadskim institutom za ratarstvo.
Kontrolisano tretiranje pesticidima u okviru kooperacije, na zdravoj zemlji, koju redovno kontroliše Zavod za agroekologiju, rezultuje proizvodnjom kvalitetnih proizvoda.


8. Kvalitet
Potvrda kvaliteta proizvoda su priznanja sa Medjunarodnog sajma prehrane, Sajma privrede Pomoravlja, kao i učešće preduzeća u Nacionalnom programu biotehnologije i agroindustrije Ministarstva za nauku, tehnologiju i razvoj Vlade Republike Srbije.


Potražite nas:


Dejan Pejić mob/cell. +381 063 8519 555

home +381 37 811955

e-mail: dejanpejic@exe-net.net

e-mail: dejan.a.pejic.cicevac@gmail.com



Bojan Pejić mob/cell. +381 63 8105 009 home +381 37 811 009


Naša lokacija: Industrijska zona bb 37214 Pojate, Srbija



No comments: